Tietosuojaseloste

Päivitetty viimeksi: Tammikuu 2021, Voimassa alkaen: Tammikuu 2021

Tässä Tietosuojakäytännössä kuvaillaan, miten XLMedia Plc (“XLMedia”, “me“) kerää, käyttää ja jakaa tiettyjä sivustomme Internetcasinot.com (“Sivusto”) kautta hankittuja henkilötietoja. Käymällä Sivustollamme ja/tai käyttämällä Sivustolla tarjolla olevia toimintoja hyväksyt tämän Tietosuojakäytännön ehdot. Voit siirtyä tiettyihin aiheisiin seuraavien otsikoiden kautta:

  • Mitä tietoja keräämme ja säilytämme sinusta
  • Evästeet ja verkon lokitiedot
  • How we use your information
  • Miten jaamme tietojasi kolmansille osapuolille
  • Kolmannen osapuolen analytiikka ja mainonta
  • Ulkoiset linkit
  • Valinta
  • Tietojen turvallisuus
  • Kansainväliset käyttäjät
  • Tietojen säilytyskäytäntö
  • Lapset
  • Tähän käytäntöön tehtävät muutokset
  • Ota meihin yhteyttä
  • Mitä tietoja keräämme ja säilytämme sinusta

Voimme kerätä sinua koskevia Henkilötietoja ollessasi vuorovaikutuksessa Sivuston kanssa. ”Henkilötiedoilla” tarkoitetaan kaikkia tietoja, joiden avulla sinut voidaan tunnistaa tai jotka voidaan yhdistää sinuun. Seuraavassa on esimerkkejä erityyppisistä tiedoista, joita keräämme, ja siitä miten me näitä tietoja käytämme.

AsiayhteysTietotyypitTietojen keruun ja käytön ensisijainen tarkoitus
Evästeet ja ensimmäisen osapuolen seurantaKäytämme evästeitä ja GIF-tiedostoja. ”Evästeet” ovat pieniä tietokappaleita, joita sivusto lähettää tietokoneen kiintolevylle käyttäjän katsellessa sivustoa. Lue kappale Evästeet ja verkon lokitiedot saadaksesi lisätietoa.Hankimme suostumuksen evästeiden käyttöön, kun laki sitä edellyttää.
Evästeet ja kolmannen osapuolen seurantaOsallistumme käytöspohjaiseen mainontaan. Tämä tarkoittaa, että kolmas osapuoli käyttää teknologiaa (esim. evästeitä) kerätäkseen tietoja sivustomme käytöstä niin, että ne voivat tarjota mainontaa omiin kiinnostuksenkohteisiisi perustuvista tuotteista ja palveluista sivustollamme tai muilla sivustoilla. Lue lisää kappaleesta Evästeet ja verkon lokitiedot.Hankimme suostumuksen evästeiden käyttöön, kun laki sitä edellyttää.
Demografiset tiedotKeräämme henkilötietojasi, kuten ikäsi ja sijaintisi.On oikeutettu etumme ymmärtää käyttäjiämme ja tarjota mukautettuja palveluita.
Sähköpostin yhteenliitettävyysJos saat meiltä sähköpostin, käytämme tiettyjä työkaluja saadaksemme tietoa siitä, milloin avaat viestimme, napsautat sen sisältämiä linkkejä tai bannereita ja teet ostoksia.On oikeutettu etumme ymmärtää, miten olet vuorovaikutuksessa viestintämme kanssa.
TyöllistäminenJos teet hakemuksen työpaikkailmoituksen perusteella tai tulet työntekijäksemme, keräämme hakemuksesi käsittelyyn tai työllistämiseesi tarvittavia tietoja. Tällaisia voivat olla muun muassa sosiaaliturvatunnuksesi. Työsuhteen aloittaminen edellyttää näiden tietojen toimittamista.Käytämme nykyisten työntekijöidemme tietoja toteuttaaksemme työsopimuksia, tai valmistellaksemme työsopimuksen kanssasi.  Joissakin tapauksissa laki edellyttää, että keräämme tietoja työntekijöistämme.  Lisäksi on oikeutettu etumme käyttää tietojasi, jotta henkilöstö- ja työvoimatoimintamme olisi tehokasta.
Palaute/tukiJos annat meille palautetta tai otat meihin yhteyttä saadaksesi tukea, keräämme nimesi ja sähköpostiosoitteesi sekä muuta lähettämääsi sisältöä voidaksemme vastata sinulle.On oikeutettu etumme saada palautetta ja tietoa ongelmistasi ja toimia niiden johdosta.
Yhtiökumppaneiden tiedotKeräämme yhtiökumppaneidemme sekä työntekijöiden, joiden kanssa olemme vuorovaikutuksessa, nimet ja yhteystiedot.Käytämme yhtiökumppaneidemme tietoja työskennelläksemme heidän kanssaan. Siihen kuuluu viestintä tavallisista liiketoiminnan hallintoon liittyvistä asioista, kuten projekteista, palveluista ja laskutuksesta.
PostituslistaKun rekisteröidyt yhdelle postituslistallemme, keräämme sähköpostiosoitteesi tai postiosoitteesi.Jaamme tietoa tuotteistamme ja palveluistamme henkilöille, jotka ovat antaneet suostumuksensa vastaanottaa kyseisiä tietoja.
KumppanikampanjatKeräämme antamiasi tietoja osana toisten yhtiöiden kanssa järjestettyjä kampanjoita.On oikeutettu etumme toteuttaa kampanjoitamme.
KyselytKun osallistut kyselyyn, keräämme kyselyn kautta antamiasi tietoja.  Jos kyselyn tarjoaa kolmannen osapuolen palveluntarjoaja, sovelletaan tietojesi keräämiseen, käyttöön ja jakamiseen kyseisen kolmannen osapuolen tietosuojakäytäntöä.On oikeutettu etumme ymmärtää mielipiteitäsi ja kerätä organisaatiollemme oleellisia tietoja.
Arvonnat ja kilpailutKun osallistut arvontoihimme tai kilpailuihimme, keräämme tietoja sinusta, mukaan lukien yhteystietosi, ilmoittaaksemme sinulle mahdollisesta voitosta.On oikeutettu etumme järjestää arvontoja. Joissakin tapauksissa laki edellyttää, että keräämme tietoja arvontoihimme osallistuvista, ja on oikeutettu etumme noudattaa kyseisiä lakeja.
Sivuston vuorovaikutuksetTarkkailemme teknologian avulla vuorovaikutustasi sivustomme kanssa. Tällaisia tietoja voivat olla klikkaamasi linkit tai verkkolomakkeisiimme kirjoittamasi tiedot. Myös laitteesi ja selaimesi tiedot voivat sisältyä näihin tietoihin.On oikeutettu etumme ymmärtää, millaisessa vuorovaikutuksessa olet sivustomme kanssa parantaaksemme sitä ja ymmärtääksemme mieltymyksesi ja kiinnostuksen kohteesi voidaksemme tarjota sinulle sisältöä, joka on mielestäsi kiinnostavinta. Lisäksi on oikeutetun etumme mukaista havaita ja estää petoksia.
VerkkolokitKeräämme tietoja, kuten selaintyyppisi, käyttöjärjestelmäsi, IP-osoitteesi (numero, joka annetaan tietokoneelle automaattisesti internetin käytön yhteydessä), verkkotunnuksen nimen, klikkaustoiminnan, siirtymissivun ja/tai kävijöiden päivämäärä-/aikaleiman.On oikeutettu etumme tarkkailla verkostojamme ja sivustoillamme kävijöitä. Se auttaa meitä muun muassa ymmärtämään, mikä palveluistamme on suosituin.

Kun päätät pelata Sivustolla olevaa peliä tai lunastaa Sivustolla esillä olevan tarjouksen, sinut ohjataan kolmannen osapuolen sivustolle, jossa voit antaa toimintaan osallistumisen edellyttämät tiedot. XLMedia ei kerää eikä saa kyseiselle pelisivustolle antamiasi tietoja. Sinulta suoraan keräämiemme tietojen lisäksi voimme saada sinua koskevia tietoja muista lähteistä, kuten kolmansilta osapuolilta, liikekumppaneilta, tytäryhtiöiltämme, data-analyysipalveluidentarjoajilta, mainontaverkostoilta, sosiaalisista verkostoista, datavälittäjiltä tai julkisesti saatavissa olevista lähteistä.

Evästeet ja verkon lokitiedot

Keräämme automaattisesti tiettyjä henkilötietoja, joiden perusteella sinua ei voida tunnistaa suoraan, käyttäessäsi Sivustoa tai ollessasi sen kanssa vuorovaikutuksessa. Näitä tietoja voivat olla IP-osoitteesi ja toimialueesi nimi, internetpalveluidentarjoajasi, käyntisi päivämäärä ja aika, Sivuston käyttösi sen hetkisen istunnon aikana ja yleensä (mukaan lukien katsomasi sivut ja lataamasi tiedostot), niiden sivustojen URL-osoitteet, joilla kävit ennen Sivustolle siirtymistä ja joille siirryit sen jälkeen, tietokoneesi käyttöjärjestelmä ja selaintyyppi, ohjelmistosi ja laitteistosi ominaisuudet (mukaan lukien laitetunnukset, kuten IDFA ja/tai mainontatunnus) ja yleinen maantieteellinen sijaintisi (esim. kaupunki, osavaltio tai suurkaupunkialue). Käytämme seuraavia teknologioita henkilötietojen automaattiseen keruuseen.

  • Verkon lokitiedot.Kun käyt Sivustolla, saamme ja tallennamme automaattisesti joitakin tietoja tietokoneestasi (tai muusta laitteesta) ja selaimestasi. Saadaksemme näitä tietoja voimme käyttää verkkolokeja tai sovelluksia, jotka tunnistavat tietokoneesi ja keräävät tietoa sen verkkotoiminnasta.
  • Ensimmäisen osapuolen evästeet. Käytämme Sivustolla myös evästeitä. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, joita selaimesi tallentaa tietokoneellesi. Evästeiden avulla Sivusto tunnistaa, oletko käynyt Sivustolla aikaisemmin, minkä lisäksi se voi tallentaa asetuksia ja muita tietoja. Jos evästeiden tallentamisen tietokoneellesi huolettaa sinua, voit määrittää selaimesi estämään kaikki evästeet tai ilmoittamaan, kun evästeitä tallennetaan, jolloin voit päättää hyväksytkö sen. Voit myös poistaa evästeitä tietokoneeltasi. Jos estät tai poistat kaikki evästeet, kaikki Sivuston toiminnat eivät välttämättä toimi oikein.
  • Verkkojäljitteet. Sivusto tai XLMedialta saamasi sähköpostit voivat käyttää sovellusta, joka tunnetaan nimellä ”verkkojäljite” (tai ”clear gif” tai ”pixel tag”). Jäljite on elektroninen tiedosto, joka koostuu yleensä yhden pikselin kuvasta. Se voi olla upotettuna verkkosivulle tai sähköpostiin tiedonsiirtotarkoituksessa. Se voi esimerkiksi antaa sähköpostin lähettäjän nähdä, onko käyttäjä avannut tietyn sähköpostin.

Kolmannen osapuolen seuranta ja käyttäytymiseen pohjautuva mainonta.  Voimme tehdä yhteistyötä tiettyjen kolmansien osapuolten kanssa kerätäksemme, analysoidaksemme ja käyttääksemme joitakin tässä kappaleessa kuvailtuja Henkilötietoja. Voimme esimerkiksi antaa kolmansien osapuolten asentaa evästeitä tai käyttää jäljitteitä tai muita seurantamekanismeja (kuten tunnisteita tai komentosarjoja) Sivustolla tai meiltä saamissasi sähköpostiviesteissä. Näitä tietoja voidaan käyttää erilaisiin tarkoituksiin, kuten käyttäytymiseen pohjautuvaan mainontaan, alla kuvaillulla tavalla (lue kappale nimeltä ”Kolmannen osapuolen analytiikka ja mainonta”).

Miten käytämme tietojasi

XLMedia käyttää keräämiään tietoja erilaisiin tarkoituksiin. Jos hallussamme on henkilötietojasi, voimme käyttää niitä esimerkiksi:

  • Vastataksemme Sivustoa tai muita tarjoamiamme palveluita koskeviin kysymyksiisi tai pyyntöihisi;
  • Toteuttaaksemme välillämme olevia sopimuksia;
  • Toteuttaaksemme pyyntöjäsi;
  • Lähettääksemme sinulle tietoa Sivustoa ja muita aiheita, jotka todennäköisesti kiinnostavat sinua, koskevia kyselyitä, uutiskirjeitä, päivityksiä tai muita viestejä;
  • Toimittaaksemme ilmoituksia ja vastaavia operatiivisia viestejä;
  • Parantaaksemme käyttäjäkokemustasi ja Sivuston laatua;
  • Noudattaaksemme laillisia ja/tai säännöksellisiä vaatimuksia; ja
  • Harjoittaaksemme liiketoimintaamme.
  • Laskeaksemme ja tunnistaaksemme Sivustolla kävijöitä ja analysoidaksemme, miten kävijät Sivustoa käyttävät;
  • Parantaaksemme Sivustoa ja käyttäjien kokemusta Sivustolla;
  • Luodaksemme uusia tuotteita tai parantaaksemme olemassa olevia tuotteitamme ja palveluitamme;
  • Harjoittaaksemme analytiikkaa tai kohdennettua mainontaa, kuten jäljempänä, kappaleessa ”Kolmannen osapuolen analytiikka ja mainonta” kuvaillaan; ja
  • Muihin lain sallimiin liiketoiminnallisiin tarkoituksiin, mukaan lukien kaikki tarkoitukset, joita varten käytämme Henkilötietoja.

Miten jaamme tietojasi kolmansille osapuolille

Jaamme Henkilötietojasi muille osapuolille eri tarkoituksia varten, kuten jäljempänä kuvaillaan.

Tytäryhtiöt. Voimme jakaa Henkilötietoja tytäryhtiöillemme tässä Käytännössä kuvailtuja tarkoituksia varten.

Palveluntarjoajat.   XLMedia käyttää palveluntarjoajia, jotka suorittavat puolestamme palveluita, mukaan lukien verkkoisännöintiyrityksiä, sähköpostimyyjiä ja analytiikantarjoajia. Nämä palveluntarjoajat voivat kerätä ja/tai käyttää Henkilötietojasi auttaakseen meitä saavuttamaan edellä mainittuja tarkoituksia.

Voimme tarvittaessa jakaa henkilötietojasi myös muiden palveluntarjoajien kanssa toteuttaaksemme palvelupyyntöjäsi, täyttääksemme meidän välillämme tai sinun ja kumppaneidemme välillä olevien sopimusten ehtoja tai harjoittaaksemme liiketoimintaamme.

Kun jaat henkilötietoja suoraan Sivuston tai kolmannen osapuolen sivustojen ja palveluiden kautta. Sivuston kautta voit pystyä jakamaan Henkilötietoja muiden Sivuston tai kolmannen osapuolen operoimien sivustojen tai verkkopalveluiden käyttäjien kanssa.Sivusto voi esimerkiksi mahdollistaa kommenttien julkaisun artikkeleista ja se voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten sivustoille, joilla on kommentointimahdollisuus ja sosiaalisen median ominaisuuksia. Sivustolla voi lisäksi olla Facebookin Tykkää-painike ja Twitterin Seuraa-painike sekä muita muiden kolmansien osapuolten vastaavia ominaisuuksia. Jos käytät näitä ominaisuuksia, saatat paljastaa Henkilötietojasi ei pelkästään Sivustolle ja kolmansien osapuolten sivustoille ja palveluille, mutta myös niiden käyttäjille ja ihmisille yleensä.  Koska XLMedia ei operoi kolmannen osapuolen sivustoja ja palveluita, emme ole vastuussa kyseisten sivustojen ja palveluiden sisällöstä ja käytännöistä. Henkilötietojesi keräämistä, käyttöä ja jakamista kolmansien osapuolten sivustoilla ja palveluissa hallitsevat kolmansien osapuolten ja palveluiden tietosuojakäytännöt, eikä tämä Käytäntö.

Kyselyt.  Voimme pyytää sinua osallistumaan kyselyihin (joita käsittelemme me tai muut), joiden avulla voimme ymmärtää Sivuston käyttöäsi ja parantaa mainontaamme. Kaikkia meille kyselyiden yhteydessä antamiasi (tai sinun tai meidän ulkoisille kyselypalveluidentarjoajille toimittamia) henkilötietoja käytetään vain suhteessa kyseiseen kyselyyn ja tämän Käytännön mukaisesti. Osallistuminen kyselyihin on vapaaehtoista.

Kolmannen osapuolen laajennukset.  Sivustolla voi olla joitakin kolmansien osapuolten laajennuksia (kuten Facebookin Tykkää-painike). Vaikka et napsauttaisi laajennuksia, ne voivat kerätä sinua koskevia tietoja, kuten IP-osoitteesi ja katsomasi sivut. Ne voivat myös asentaa ja/tai käyttää evästeitä. Laajennuksia hallitsevat niitä tarjoavien yhtiöiden tietosuojakäytännöt.

Facebookin mukautettu kohderyhmä ja vastaavat ohjelmat. Voimme tehdä yhteistyötä Facebookin ja muiden sosiaalisen median kumppaneiden kanssa mainostaaksemme käyttäjillemme Facebookin mukautettu kohderyhmä -ohjelman tai vastaavien kolmansien osapuolten ohjelmien kautta. Tunnistaaksemme ja tavoittaaksemme käyttäjiämme Facebookissa ja muissa kolmansien osapuolten palveluissa, voimme jakaa tietoja, kuten sähköpostiosoitteita, Facebookin ja muiden kolmansien osapuolten palveluiden kanssa. Voit lukea lisää mukautetuista kohderyhmistä ja sosiaalisen median mainonta-asetusten säätämisestä sosiaalisen median palveluntarjoajasi tietosuojakäytännöstä.

Oikeudelliset syyt. Voimme lisäksi käyttää Henkilötietojasi tai jakaa niitä kolmansien osapuolten kanssa, jos uskomme oman harkintamme mukaan, että se on välttämätöntä:

  • Noudattaaksemme sovellettavaa lakia tai tuomioistuimen päätöstä, haasteita tai muita oikeudellisia prosesseja;
  • Tutkiaksemme, estääksemme tai ryhtyäksemme toimiin koskien laitonta toimintaa, epäiltyä petosta, käyttöehtojen rikkomuksia tai tilanteita, joissa omaisuuttamme tai henkilöiden tai kolmansien osapuolten omaisuutta tai fyysistä turvallisuutta on uhattu;
  • Vahvistaaksemme, suojataksemme tai käyttääksemme laillisia oikeuksiamme tai suojautuaksemme oikeudellisilta vaateilta; tai
  • Helpottaaksemme kaiken liiketoimintamme tai varojemme tai niiden osan rahoittamista, arvopaperistamista, vakuuttamista, myyntiä, luovutusta, konkurssia tai muuta toimintaa.

Yhdistetyt tiedot. XLMedia voi aika ajoin jakaa Sivuston käyttäjien yhdistettyjä tietoja, kuten julkaisemalla raportteja Sivuston käytön suuntauksista tai kiinnostuksesta Sivustolla esillä olevia tuotteita tai palveluita kohtaan.

Muu jakaminen suostumuksellasi.  XLMedia voi pyytää sinulta lupaa jakaa tietojasi muiden riippumattomien kolmansien osapuolten kanssa, joita ei ole kuvailtu tässä käytännössä.

Kolmannen osapuolen analytiikka ja mainonta

Analytiikka.  Teemme yhteistyötä kolmansien osapuolten kanssa, jotka auttavat meitä keräämään edellä selitettyjä Henkilötietoja ja suorittamaan analyyseja, tarkastuksia, tutkimusta ja raportointia. Nämä kolmannet osapuolet voivat käyttää verkkolokeja tai jäljitteitä, ja ne voivat asentaa ja käyttää evästeitä tietokoneellesi ja muihin laitteisiin. Sivusto käyttää erityisesti Google Analytics -palvelua kerätäkseen ja analysoidakseen tiettyjä tietoja edellä kuivailtuja tarkoituksia varten. Voit peruuttaa suostumuksesi evästeiden käyttöön Google Analyticsin toimesta täällä.

Mainonta.  Sivusto antaa kolmansien osapuolten seurantamekanismien kerätä Henkilötietojasi käytettäväksi kiinnostukseen pohjautuvassa verkkomainonnassa. Kolmannet osapuolet voivat esimerkiksi käyttää Sivustollamme käyntiäsi kohdentaakseen sinulle verkkomainontaa. Kolmannen osapuolen mainontaverkostomme voivat lisäksi käyttää Sivuston käyttötietojasi auttaakseen kohdentamaan mainontaa yleiseen verkkokäyttäytymiseesi perustuen. Lisätietoa kiinnostukseen perustuvista mainontakäytännöistä, mukaan lukien tietosuojasta ja yksityisyydestä saat Network Advertising Initiative -sivustolta tai Digital Advertising Alliance -sivustolta.

Kolmannen osapuolen verkkomainontamekanismien käyttöä hallitsevat kolmansien osapuolten omat tietosuojakäytännöt, eikä tämä tietosuojakäytäntö. Jos haluat estää kolmansia osapuolia asentamasta ja käyttämästä evästeitä tietokoneellasi tai muilla laitteillasi, voit määrittää selaimesi estämään evästeet. Voit myös poistaa itsesi Network Advertising Initiativeen kuuluvien yritysten kohdennetusta mainonnasta peruuttamalla suostumuksesi täällä.  Huomaa, että kohdennetusta mainonnasta kieltäytyminen ei estä sinua näkemästä mainoksia. Mainokset voivat kuitenkin olla vähemmän oleellisia sinulle. Sivustomme ei tällä hetkellä vastaa ”älä seuraa” -selainotsikkoihin, mutta voit rajoittaa kolmansien osapuolten suorittamaa seurantaa ryhtymällä edellä mainittuihin toimiin.

Ulkoiset linkit

Sivustolla on linkkejä kolmannen osapuolen verkkosivustoille. Jos seuraat linkkiä tällaisille sivustoille, muista että sivustoilla ja niiden kautta käytettävissä olevilla palveluilla on omat tietosuojakäytäntönsä. Me emme ole vastuussa muiden sivustojen tietosuojakäytännöistä. Kehotamme käyttäjiä olemaan tietoisia poistuessaan Sivustolta ja lukemaan kolmansien osapuolten verkkosivustojen tietosuojakäytännöt. Tätä Tietosuojakäytäntöä sovelletaan vain Sivuston yhteydessä kerättäviin tietoihin.

Valinta

Sinulla voi olla tiettyjä oikeuksia ja valintoja suhteessa henkilötietoihisi, seuraavassa kuvaillun mukaisesti.

  1. Mainossähköpostit. Voit halutessasi antaa meille sähköpostiosoitteesi voidaksemme lähettää sinulle ilmaisia uutiskirjeitä, kyselyitä, tarjouksia ja muuta kaupallista materiaalia sekä kohdennettuja tarjouksia kolmansilta osapuolilta. Voit lopettaa mainossähköpostien vastaanottamisen seuraamalla saamissasi sähköposteissa olevia lopeta tilaus -ohjeita. Jos päätät kieltäytyä saamasta mainossähköposteja, voimme siitä huolimatta lähettää sinulle palveluun liittyviä viestejä.
  2. Jos et halua saada meiltä tarjouksia ja/tai joukkokirjeitä, voit poistaa itsesi postituslistalta lähettämällä meille sähköpostia (yhteystietomme löytyvät jäljempää) ja kirjoittamalla aiheriville ”NO SNAIL MAIL” sekä oman nimesi, osoitteesi ja postinumerosi. Huomaa, että valmistelemme lähettämämme postin etukäteen. Vaikka poistamme nimesi postituslistaltamme saatuamme pyyntösi, voit vielä saada meiltä postia, joka oli valmisteltu ennen kuin nimesi poistettiin listalta.
  3. Jos saat meiltä mainontaa sisältävän tekstiviestin, voit lopettaa tällaisten tekstiviestien saamisen vastaamalla viestiin ”STOP”.
  4. Emme tällä hetkellä tunnista seurantamekanismeja koskevia automaattisia selainsignaaleja, joihin voi sisältyä ”Älä seuraa” -ohjeita.

ETA:n/Iso-Britannian asukkaat

Jos asut Euroopan talousalueella tai Iso-Britanniassa, voit tehdä seuraavia valintoja Henkilötietojasi koskien:

  1. Pääsy henkilötietoihisi. Voit pyytää pääsyä henkilötietoihisi ottamalla yhteyttä meihin jäljempänä annettavaan osoitteeseen. Jos laki niin edellyttää, annamme sinulle kohtuullisen pääsyn hallussamme oleviin Henkilötietoihisi. Huomaa, että Kaliforniassa asuvilla voi olla oikeus pyytää meiltä ilmoitusta, jossa kuvaillaan, mitä Henkilötietojen luokkia (jos mitään) jaamme kolmansien osapuolten tai tytäryhtiöiden kanssa suoramarkkinointitarkoituksessa.
  2. Henkilötietojesi muutokset. Luotamme siihen, että päivität ja korjaat Henkilötietosi. Useimmilla Sivustoillamme voit muokata tiliprofiiliasi tai poistaa sen. Jos sivustomme ei anna sinun päivittää tai korjata joitakin tietoja, voit ottaa meihin yhteyttä alla olevaan osoitteeseen ja pyytää tietojesi muokkausta. Huomaa, että voimme säilyttää historiallisia tietoja varmuuskopiotiedostoissamme lain salimassa määrin.
  3. Henkilötietojesi poistaminen. Säilytämme Henkilötietoja niin kauan, kuin on kohtuullisesti tarpeen Sivustomme tarjoamiseksi sinulle, toteuttaaksemme tässä Käytännössä kuvailtuja tarkoituksia tai lain edellyttämällä tavalla. Voit pyytää tietoja siitä, kuinka kauan säilytämme tietyntyyppisiä tietoja, tai pyytää, että poistamme Henkilötietosi ottamalla meihin yhteyttä alla olevaan osoitteeseen. Jos laki sitä edellyttää, toteutamme pyynnön poistaa tietoja, mutta huomaa kuitenkin, että monissa tapauksissa meidän on säilytettävä Henkilötietosi noudattaaksemme oikeudellisia velvoitteita, ratkaistaksemme kiistoja, toteuttaaksemme sopimuksia tai jonkin muun liiketoimintatarkoituksemme tähden.
  4. Suostumuksen kumoaminen. Jos kumoat suostumuksesi Henkilötietojen käsittelyyn, emme voi enää toimittaa sinulle palveluita. Joissakin tapauksissa voimme rajoittaa suostumuksen kumoamispyyntöäsi tai kieltäytyä siitä, jos laki sen sallii tai sitä edellyttää, tai jos emme kykene vahvistamaan henkilöllisyyttäsi riittävällä tavalla. Voit kumota suostumuksen tietojen käsittelyyn (jos käsittely perustuu suostumukseen) ottamalla meihin yhteyttä alla olevaan osoitteeseen.

Lähetä oikeuksiasi koskevat kirjalliset pyynnöt ja kysymyksen osoitteeseen Legal@XLMedia.com.

Kaliforniassa asuvat

Voit tehdä seuraavia Henkilötietojasi koskevia valintoja:

  1. Pääsy henkilötietoihisi. Voit pyytää pääsyä Henkilötietoihisi ottamalla yhteyttä alla olevan osoitteeseen. Jos laki sitä edellyttää, annamme sinulle pyynnöstä kohtuullisen pääsyn hallussamme oleviin Henkilötietoihisi. Huomaa, että Kalifornian asukkailla voi olla oikeus pyytää meiltä ilmoitus, jossa kuvaillaan mitä Henkilötietojen luokkia (jos mitään) jaamme kolmansien osapuolten tai tytäryhtiöidemme kanssa suoramarkkinointitarkoituksessa.
  2. Henkilötietojesi poistaminen. Voit pyytää tietoja siitä, miten kauan säilytämme tietyntyyppisiä tietoja, tai pyytää että poistamme Henkilötietosi ottamalla yhteyttä alla olevaan osoitteeseen.  Jos laki sitä edellyttää, toteutamme pyynnön poistaa tietoja, mutta huomaa kuitenkin, että monissa tapauksissa meidän on säilytettävä Henkilötietosi noudattaaksemme oikeudellisia velvoitteita, ratkaistaksemme kiistoja, toteuttaaksemme sopimuksia tai jonkin muun liiketoimintatarkoituksemme tähden.

Me emme syrji henkilöitä, jotka käyttävät tässä Tietosuojakäytännössä kuvailtuja oikeuksiaan. Huomaa, että laki edellyttää, että tarkistamme henkilöllisyytesi. Voimme suorittaa henkilöllisyyden tarkastuksen puhelimitse tai sähköpostitse. Pyynnöstäsi riippuen pyydämme tietoja, kuten nimesi, meillä käyttämäsi sähköpostiosoitteen tai meillä käyttämäsi puhelinnumeron. Voimme myös pyytää sinua toimittamaan allekirjoitetun ilmoituksen, jossa vahvistat henkilöllisyytesi. Pyynnön jälkeen pyrimme kohtuullisin toimin toimittamaan, korjaamaan tai poistamaan Henkilötietosi tiedoistamme.

Joissakin tapauksissa voit nimittää valtuutetun edustajan lähettämään pyynnön harjoittaa tiettyjä tietosuojaoikeuksia puolestasi. Vaadimme todisteen siitä, että olet antanut valtuutetulle edustajalle luvan tehdä pyynnön puolestasi. Sinun tulee toimittaa meille kopio allekirjoitetusta luvasta, jonka olet antanut valtuutetulle edustajalle lähettää pyynnön puolestasi, ja vahvistettava oma henkilöllisyytesi suoraan meille.

Jos olet valtuutettu edustaja, joka lähettää pyynnön henkilön puolesta, sinun tulee liittää pyyntöön kopio seuraavista tiedoista:

  1. Täytetty valtuutetun edustajan nimityslomake, joka todistaa, että olet valtuutettu toimimaan asiakkaan puolesta.
  2. Jos olet yritys, todistus siitä, että yritys on hallituksen rekisteröimä harjoittamaan liiketoimintaa Kaliforniassa.

Jos emme saa molempia tietoja, pyyntö hylätään.

Tietosuoja

Estääksemme luvattoman käytön, ylläpitääksemme tietojen paikkansapitävyyttä ja varmistaaksemme tietojen oikeanlaisen käytön olemme ottaneet käyttöön kaupallisesti kohtuullisia fyysisiä, teknisiä ja hallinnollisia menetelmiä suojataksemme verkossa keräämiämme Henkilötietoja. Emme kuitenkaan voi taata tai vakuuttaa minkään Sivustolle tai meille lähettämiesi tietojen turvallisuutta, ja lähetät tiedot omalla vastuullasi. Jos laki edellyttää, että ilmoitamme sinulle tietojesi suojan rikkoutumisesta, voimme ilmoittaa sinulle sähköisesti, kirjallisesti tai puhelimella, jos laki sen sallii.

Kansainväliset käyttäjät

Sivuston kautta tai sen yhteydessä keräämämme Henkilötiedot siirretään Yhdysvaltoihin, Israeliin, Euroopan unioniin ja Iso-Britanniaan edellä kuvailtuja tarkoituksia varten.  XLMedia voi myös teettää tietojesi käsittelyä aliurakkana tai muulla tavoin jakaa tietojasi tytäryhtiöidemme tai kolmansien osapuolten kanssa Yhdysvalloissa tai muissa maissa asuinmaasi ulkopuolella. Näiden maiden tietosuojalainsäädäntö voi olla erilainen tai vähemmän ankara kuin omassa maassasi voimassa oleva. Käyttämällä Sivustoa tai antamalla Henkilötietojasi meille suostut nimenomaisesti tietojesi siirtoon ja käsittelyyn. Teemme parhaamme varmistaaksemme, että henkilötietojasi suojataan tietosuojakäytäntömme mukaisesti joko sopimuksen avulla (kuten käyttämällä asianmukaisten sääntelyelinten tiedonsiirtoa koskien hyväksymiä mallisopimuslausekkeita) tai muilla keinoin (kuten varmistamalla, että lainkäyttöalue tarjoaa riittävän tietosuojan).

Tietojen säilyttämistä koskeva käytäntö

Säilytämme henkilötietoja niin kauan, kuin on tarpeellista toteuttaaksemme tässä käytännössä ilmoitettuja käytäntöjä, ellei laki salli tai edellytä pidempää säilytysaikaa tai ellei henkilö pyydä, että poistamme häntä koskevia tietoja, ja meillä on velvollisuus noudattaa pyyntöä.

Lapset

Tämän Sivuston sisältö on suunnattu yli 18-vuotiaille, eikä sitä ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille lapsille. Emme tietoisesti kerää tunnistettavissa olevia henkilötietoja alle 16-vuotiailta.

Muutokset tähän käytäntöön

XLMedia voi tehdä muutoksia Sivustoon, ja sen seurauksena meidän on korjattava tätä Käytäntöä, jotta se heijastaa tehtyjä muutoksia. Julkaisemme kaikki Sivustoon tehtävät muutokset, minkä tähden sinun kannattaa tarkistaa tämä sivu säännöllisesti. Jos teemme Käytäntöön merkittäviä muutoksia, sinulle annetaan asianmukainen tiedonanto.

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on yksityisyyskäytäntöjämme koskevaa kysyttävää, kommentteja tai valituksia, ota meihin yhteyttä alla olevaan osoitteeseen. Pyrimme vastaamaan pyyntöihisi ja antamaan sinulle yksityisyyteen liittyvää lisätietoa.

Courtyard Suite 21-25 Hart Street Henley-on-Thames, United Kingdom, RG9 2AR

Legal@XLMedia.com

Jos et ole tyytyväinen vastaukseemme ja asut Euroopan unionin alueella, sinulla on oikeus tehdä valitus paikalliselle valvontaviranomaiselle.

Kalifornian tietojenjakamisen ilmoittaminen

Kalifornian siviilioikeuslain pykälien 1798.115(c), 1798.130(a)(5)(c), 1798.130(c) ja 1798.140 mukaan organisaatioiden tulee ilmoittaa kerätäänkö, seuraavia Henkilötietoluokkia, siirretäänkö niitä ”arvokasta harkintaa” varten tai siirretäänkö niitä organisaation ”liiketoimintatarkoituksia” varten (sen mukaan, kuin ne on määritelty Kalifornian laissa). Me emme ”myy” Henkilötietojasi seuraavassa taulukossa mainituille, joka osoittaa keräämiemme ja siirtämiemme Henkilötietojen luokat eri asiayhteyksissä. Huomaa, että koska tämä luettelo on kattava, se voi viitata tietotyyppeihin, joita keräämme ja jaamme muista ihmisistä, eikä sinusta. Me esimerkiksi siirrämme luotto- ja pankkikorttien numeroita liiketoimintatarkoituksessa käsitelläksemme meille tehtyjä tilauksia, mutta emme kerää tai käsittele sellaisten henkilöiden pankki- tai luottokorttitietoja, jotka lähettävät kysymyksiä sivuston Ota yhteyttä -sivun kautta.

Keräämiemme henkilötietojen luokatKenelle paljastamme henkilötietoja liiketoimintatarkoituksessa
Tunnisteet – näitä voivat olla oikea nimi, nimimerkki, postiosoite, ainutlaatuinen henkilökohtainen tunniste, sähköpostiosoite, tilin nimi, sosiaaliturvatunnus, ajokortin numero, passin numero ja muut vastaavat tunnisteet.·         Mainontaverkostot ·         Tytäryhtiöt ·         Liikekumppanit ·         Data-analyysipalveluidentarjoajat ·         Hallituksen virastot tarvittaessa lain noudattamiseksi tai laittoman toiminnan estämiseksi ·         Internetpalveluidentarjoajat ·         Markkinointikumppanit ·         Käyttöjärjestelmät ja alustat ·         Muut palveluntarjoajat ·         Maksunkäsittelijät ja rahoituslaitokset ·         Ammattimaisten palveluiden organisaatiot, tähän voi sisältyä tilintarkastajat ja asianajotoimistot ·         Sosiaaliset verkostot
Kaupalliset tiedot – näitä voivat olla tiedot ostetuista, hankituista tai harkituista tuotteista ja palveluista tai muu osto- tai kulutushistoria tai -taipumus.·         Mainontaverkostot ·         Tytäryhtiöt ·         Liikekumppanit ·         Data-analyysipalveluidentarjoajat ·         Hallituksen virastot tarvittaessa lain noudattamiseksi tai laittoman toiminnan estämiseksi ·         Internetpalveluidentarjoajat ·         Markkinointikumppanit ·         Käyttöjärjestelmät ja alustat ·         Muut palveluntarjoajat ·         Maksunkäsittelijät ja rahoituslaitokset ·         Ammattimaisten palveluiden organisaatiot, tähän voi sisältyä tilintarkastajat ja asianajotoimistot ·         Sosiaaliset verkostot
Tiedot toiminnasta internetissä tai muussa sähköisessä verkossa – näitä voivat olla selaushistoria, hakuhistoria sekä tiedot henkilön vuorovaikutuksesta verkkosivuston, sovelluksen tai mainoksen kanssa.·         Mainontaverkostot ·         Tytäryhtiöt ·         Liikekumppanit ·         Data-analyysipalveluidentarjoajat ·         Hallituksen virastot tarvittaessa lain noudattamiseksi tai laittoman toiminnan estämiseksi ·         Internetpalveluidentarjoajat ·         Markkinointikumppanit ·         Käyttöjärjestelmät ja alustat ·         Muut palveluntarjoajat ·         Maksunkäsittelijät ja rahoituslaitokset ·         Ammattimaisten palveluiden organisaatiot, tähän voi sisältyä tilintarkastajat ja asianajotoimistot ·         Sosiaaliset verkostot
Ääneen liittyvä, sähköinen, visuaalinen, terminen, olfaktorinen tai vastaava tieto·         Tytäryhtiöt ·         Liikekumppanit ·         Hallituksen virastot tarvittaessa lain noudattamiseksi tai laittoman toiminnan estämiseksi ·         Muut palveluntarjoajat ·         Ammattimaisten palveluiden organisaatiot, tähän voi sisältyä tilintarkastajat ja asianajotoimistot
Edellä lueteltujen pohjalta tehdyt päätelmät·         Mainontaverkostot ·         Tytäryhtiöt ·         Liikekumppanit ·         Data-analyysipalveluidentarjoajat ·         Hallituksen virastot tarvittaessa lain noudattamiseksi tai laittoman toiminnan estämiseksi ·         Internetpalveluidentarjoajat ·         Markkinointikumppanit ·         Käyttöjärjestelmät ja alustat ·         Muut palveluntarjoajat ·         Maksunkäsittelijät ja rahoituslaitokset ·         Ammattimaisten palveluiden organisaatiot, tähän voi sisältyä tilintarkastajat ja asianajotoimistot ·         Sosiaaliset verkostot